virtueel hoofdkantoor

Zorginstellingen met een eigen WTZi erkenning, eigen AGB code, meerdere zorgverleners in dienst, kunnen ons digitale platform gebruiken als virtueel hoofdkantoor. Zowel zorginhoudelijk (o.a. cliëntplan, rapportages, metingen, MIC) als zorgadministratief (o.a. planning, urenregistratie, declaratie) kan er met een team of meerdere teams van zorgverleners makkelijk worden samengewerkt. De uitvoering van de declaraties zal ook door PlatformVmZ worden uitgevoerd.

Bedrijfsvoering
Via signaleringen die worden getoond op het dashboard en online rapportages, is de bedrijfsvoering continu real time te monitoren. Zo bent u als organisatie volledig in control.

gecontracteerde zorg

Zorginstellingen die geen contract met een zorgverzekeraar hebben kunnen sluiten, kunnen zich melden bij PlatformVmZ. Wij bieden de mogelijkheid om onder de contracten van PlatformVmZ zorg te leveren. Voorwaarde is wel dat aan alle voorwaarden wordt voldaan die gesteld worden. Daarnaast is het verplicht om met het digitale platform (ECD) van PlatformVmZ te werken. Dit is noodzakelijk voor PlatformVmZ om de kwaliteit en rechtmatigheid van de zorg te kunnen borgen. De zorg zal onder de AGB van PlatformVmZ worden gedeclareerd.

inhuur zzp'ers (flexschil)

PlatformVmZ heeft voor zorginstellingen een flexschil beschikbaar van ongeveer 2.500 zzp'ers. Via online matchingsoftware is het voor de afdeling/wijkteam mogelijk om zelf diensten uit te zetten. Automatisch worden deze diensten gematcht met de zzp'ers. Via een simpele klik op de knop kunnen de zzp'ers die interessant zijn voor de zorginstelling benaderd worden. De zzp'er geeft op haar mobiel aan geïnteresseerd te zijn of niet. De zorginstelling kiest de zzp'er en de administratieve zaken (contract en facturatie) worden door PlatformVmZ geregeld.

Alle zzp'ers die gematcht worden in de online matchingsoftware (Digitale Zorgmarkt) daarvan zijn de gegevens en de documenten van gecontroleerd.