Zzp’ers in de zorg: PlatformVmZ biedt alle mogelijkheden

Ben je zzp’er in de zorg of wil je zzp’er worden, dan moet je net als grote zorginstellingen veel zaken regelen rondom zorgadministratie, zorginhoud en juridische zaken. PlatformVmZ ondersteunt zzp’ers in de zorg met een complete infrastructuur. Dit houdt in dat je toegang hebt tot een complete digitale omgeving waar jij je zorginhoudelijke, zorgadministratieve en juridische zaken regelt. De infrastructuur van PlatformVmZ beperkt zich niet alleen tot een digitale omgeving, maar ook heb je toegang tot het leveren van gecontracteerde zorg. PlatformVmZ heeft namelijk met alle zorgverzekeraars een contract kunnen sluiten. Wijkverpleegkundigen hebben ook een belangrijke rol in de wijkverpleging. Wij hebben daarom een Kernteam van wijkverpleegkundigen ingericht, die ondersteuning en coaching biedt aan zorgverleners / wijkverpleegkundigen en samen met jou de kwaliteit van zorg monitort en helpt te verbeteren.

Voordelen van PlatformVmZ op een rij

  • Als zzp’er / team van zzp’ers blijf je altijd onder je eigen naam werken.
  • Toegang tot een compleet ECD (elektronisch cliëntdossier) waar je als team van zorgverleners op een veilige manier samenwerkt. Het zorgplan, de rapportages en metingen, de planning en MIC meldingen worden door de zorgverleners in het ECD vastgelegd. Dit kun je doen via smartphone, computer en/of tablet.
  • Je levert gecontracteerde zorg, wat als voordeel heeft dat er geen toestemming vooraf gevraagd hoeft te worden aan de zorgverzekeraar, de declaratie digitaal uitgevoerd wordt door PlatformVmZ en de betalingen via PlatformVmZ direct naar de zorgverlener wordt uitgevoerd (dus niet via de cliënt).
  • Bekijk de tarieven op onze website (homepage). Dit zijn de nettotarieven. De kosten voor de dienstverlening van PlatformVmZ (10% + BTW) zijn hier al vanaf.
  • We hebben een supportteam dat je zal begeleiden bij het opstarten en daarna je vragen zal beantwoorden als je ergens niet uitkomt.
  • Je bent aangesloten bij een Geschillencommissie en Klachtenfunctionaris conform de Wkkgz.
  • Er is een samenwerkingsverband tussen PlatformVmZ en Kiwa Keurmerk. Hierdoor wordt jouw profiel bij PlatformVmZ gekoppeld met Kiwa, waardoor je jouw profiel niet op meerdere plaatsen hoeft bij te houden. Via PlatformVmZ is aansluiten bij Kiwa gratis.
  • Er is een samenwerking met Bijscholingscentrum, waardoor het makkelijk is om je bevoegd en bekwaamheden up to date te houden. Dit zijn allemaal geaccrediteerde cursussen en opleidingen.
  • Mogelijkheid om ook via PlatformVmZ aan werk te komen omdat er via zorgverzekeraars, zorgaanbieders en de CuraeVitel Balie clienten worden aangeboden die zorg nodig hebben.
  • Voor zorgverleners die zzp’er willen worden hebben wij een programma ontwikkeld en begeleiding ingericht. Dit doen wij via De Start-upProfiessional.